Om företaget

cjcj


Cocoo Sweden AB - Org.nr: 556804-2203. 
Innehar F-skattsedel.

Cocoo.se grundades 2005 och är en svensk webbshop som inriktat sig på mode för tjejer och kvinnor. Vi säljer  kläder, accessoarer, badkläder och mycket mer. Vår tanke är att erbjuda det absolut senaste av unika och snygga kläder som inte går att hitta varsomhelst.

VD och ägare är fransk/italienska Coco Jacoel-Robertson som dels designar egna kollektioner och som även handplockar inköpen efter sin personliga smak från mängder av olika leverantörer i olika länder. Mode är Cocos stora passion och hon följer dagligen de senaste trenderna och söker ständigt efter de mest unika produkterna på marknaden. Allt för att sortimentet alltid ska kännas spännande, hett och aktuellt!

Genom att sälja direkt till slutkund med låga omkostnader och utan mellanhänder, kan vi erbjuda varor med hög kvalitet och design till fantastiska priser. Priserna ligger mellan ca 85 kr - 345 kr.

Vi har ett stort och spännande utbud och arbetar mycket med vår populära ”Limited Edition Collection” vilket innebär att vi endast fått in 1-3 exemplar av varan - allt för att man ska slippa gå runt och se ut som alla andra! :-)


•   Etablerad 2005   •   Unikt utbud   •     Supersnabb leverans   •   Säker betalning med Klarna   • Tusentals nöjda kunder   •   Engagerad kundtjänst   


För frågor och information är du välkommen att ta kontakt med vår Kundtjänst.

Information om pressmaterial finner du här.

Instagram: Du hittar oss genom att söka efter: Cocoo.se

Gilla oss på Facebook och att ta del av senaste nytt, tävlingar och erbjudanden www.facebook.com/Cocoo.se